Nye Smaragd AS blir ny samarbeidspartner til Bergsøy IL Handball

Bergsøy IL Handball og Nye Smaragd AS har signert en 3års samarbeidsavtale

Vi gratulerer Bergsøy IL Handball med opprykk til 1. divisjon!

Opprykkskampen i Herøyhallen, med fantastisk stemning på tribuna, viser resultatet av den den flotte jobben Bergsøy IL Handball gjer og har gjort over fleire år for å nå sitt store mål om spel i 1. Divisjon. Dette er sjølvsagt ei fantastiske mulegheit til å sette Bergsøy, Fosnavåg og regionen på kartet og vi ønsker å være på lag!

At vesle Bergsøy skal entre nasjonal liga og vere blant dei 28 beste laga i Norge, er ei storhending! Dette trur vi har stor verdi for heile lokalmiljøet. Vi i Smaragd ønsker å være med på å danne grunnlag for vidare utvikling og satsing for Bergsøy IL Handball både på seniornivå, og ikkje minst på breddenivå, i åra som kjem.

Vi ser at viktige verdiar som glede, begeistring, respekt og samhald vert styrka gjennom idretten, derfor oppfordrar vi også andre til å støtte opp om Bergsøy IL Handball og dette historiske opprykket!

Nye Smaragd AS er eit rederi på lag for framtida.

Heia Bergsøy!